Presentatie

Onze activiteit

Als één van de belangrijkste spelers op de vastgoedmarkt in de oostkantons, de regio's van Malmedy, Waimes en Gouvy, staan wij  tot uw dienst met onze vaardigheden, onze ervaring en ons uitgebreid netwerk van partners uit verschillende activiteitensectoren. Onze vastgoedexperts zijn erkend voor heel België. Dankzij ons partnerbedrijf, Home and Office Building, beschikken we ook over de nodige kennis van de Luxemburgse markt en grensgebieden.

Beschrijving van ons bedrijf en zijn belanghebbenden

Vanessa Rauw is de belangrijkste contactpersoon voor de klanten van HOB Belgium. Ze is gepassioneerd door vastgoed en is als makelaar en syndicus door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkend. Bovendien beschikt zij over een diploma van verzekeringsmakelaar, bankagent en vastgoedmakelaar. Vanessa staat heel dicht bij haar klanten en is altijd even enthousiast om nieuwe projecten te ontdekken. In België heeft ze de filosofie van Home and Office Building, het Luxemburgse partnerbedrijf,  mogen ontwikkelen.  Door hun nauwe samenwerking kunnen deze twee structuren een hoogwaardige dienstverlening bieden aan hun klanten.

Tijdens zijn hele zoektocht naar een vastgoed of verkoopproject onderhandelt onze klant met slechts één aanspreekpunt en vertrouwensvertrouwen. Ons dienstenaanbod gaat verder dan het aankopen, verkopen of verhuren van een vastgoed. Wij ondersteunen onze klanten in te ondernemen administratieve stappen (inclusief onze commerciële klanten) en bankprocedures (waardering van kredieten, voorbereiding van dossiers, stress-tests).

Een gedreven team

Ons bedrijf bestaat uit experts uit de vastgoedsector. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied, spreken verschillende talen en kennen dus de regionale markt. Het belang van de klant, de koper of de verkoper, de verhuurder of de huurder, is onze eerste prioriteit. Het is de belangrijkste sleutel tot het succes van ons werk.

Onze troef? Onze service! Wij begeleiden en adviseren onze klanten tijdens de hele zoektocht of verkoop van hun vastgoed zodat alles zo sereen mogelijk kan verlopen.