Over onsDiensten

Complete service uit één hand

Bent u op zoek naar een competente partner voor de aankoop, verkoop of verhuur van uw vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan aan uw zijde met een uitgebreid dienstenpakket. U kunt rekenen op onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, laat onze experts u bij elke stap begeleiden.

Aankoop, verkoop of verhuur – vastgoed service van HOB

Het nieuwe huis moet aan u en uw individuele behoeften voldoen. Heeft u al een idee waaraan de woning moet voldoen, kent u uw individuele budget en heeft u uw oog al laten vallen op een bepaalde regio? Perfect! Als één van de grote spelers op de regionale markt kunnen wij u helpen met een breed aanbod aan vastgoedobjecten en een sterke service op het gebied van “Een huis kopen in België”. Leg de zoektocht naar uw droomhuis met vertrouwen in onze handen.
Ook als u van plan bent om appartementen, huizen of gebouwen te verkopen, kunt u rekenen op de expertise van HOB. Wij kennen de regionale markt en kunnen u daarom een realistische prijsopgave geven. Als u ons opdracht heeft gegeven tot de verkoop, zullen we beginnen met adverteren via verschillende kanalen en natuurlijk verzorgen we de bezichtigingen. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft tot de ondertekening van het koopcontract – u kunt rekenen op onze service!

U wilt een object verhuren? Wij regelen het voor u! Van het adverteren van het object tot de bezichtigingen en het ondertekenen van het huurcontract, wij staan voor u en uw potentiële huurder klaar tot die intrekt.

Vastgoedbeheer – sterke service voor eigenaren en contractpartners

Of het nu gaat om ondersteuning van huurders of van appartementeigenaren, het organiseren van de schoonmaak van gebouwen en de winterdienst of het overnemen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden: Als u eigenaar bent van een vastgoedobject, maar de dagelijkse werkzaamheden liever wilt uitbesteden, dan zijn wij uw contactpersoon. HOB is uw vastgoedbeheerder in de regio en biedt u als externe dienstverlener een uitgebreide service uit één hand. Betrouwbaarheid, vlotte processen en de nodige knowhow – HOB is de centrale schakel tussen u en uw contractuele partners.
Als u kiest voor vastgoedbeheer door HOB, profiteert u van volledige kostenbeheersing en maximale transparantie. Neem contact met ons op – wij maken graag een individuele offerte voor u.